Aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen - 23 & 30/12 gesloten
Winterbreak van 1 t.e.m. 6/01.

Menu Dampierre

3 Gangen – €50

Aangepaste wijn – €20

Tonijn – avocado – basilicum

-

* Snoekbaars – maftoul – sherry saus

-

Normandisch rund – spruitjes – pommes Parisienne

-

Appel – chocolade – karamel

* 4 Gangen – €62

Aangepaste wijn – €26

Snoekbaars i.p.v. tonijn + 6€
Kaas i.p.v. dessert – 6€ / Kaas extra – 9€

Aanpassingen in het menu wordt er supplement aangerekend.
Vanaf 4 personen raden we onze menu aan voor een vlotte bediening.

* 4 Gangen

Aangepaste wijn

3 Gangen

Aangepaste wijn

Van 18/11 t.e.m. 20/12

Lunch

Dorade ceviche

Bloedsinaas - basilicum

Schelvis

Butternut risotto - spruitjes

Chocolade

Mandarijn - karamel

Dinsdag t.e.m. vrijdag - behalve op feestdagen

2 gangen - 32€
(voorgerecht + hoofdgerecht)

3 gangen - 39€
(voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)

A La Carte

Bij à la carte ben je volledig vrij om te kiezen uit ons menu – stel zelf je favoriete gerechten samen en geniet van een unieke culinaire ervaring.

Enkel 's avonds & op zaterdag mogelijk te kiezen

VOORGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

DESSERTS

Tonijn

Avocado - basilicum

Rundscarpaccio

Ganzelever

Snoekbaars

Maftoul - Sherry - prei

Pulled Lam

Oud Reypenaer - aubergine

Normandische Rund

Pommes Parisienne - spruitjes

Griet

Ratatouille - mousseline aardappel

Hazenrug

Rode kool - rode Porto - witloof

Noordzee Zeetong

seizoensgroentjes - soesjes - beurre noisette

Dampierre Dessert

Dame Blanche

Appel

chocolade - karamel

Kaasbord

rozijnenbrood - confituur

€ 24,00

€ 25,00

€ 25,00

€ 36,00

€ 40,00

€ 44,00

€ 14,00

€ 13,00

€ 12,00

dagprijs

€ 24,00

€ 10,00

Kwaliteit en respect voor het product typeren Martijn zijn keuken. De seizoensgebonden suggesties zijn steeds met de grootste zorg samengesteld. In de zaal staat Ana garant voor een ongedwongen en vriendelijk service.

Klanten vertrekken niet alleen met een volle maag, maar ook met een glimlach… en het gevoel dat ze deel uitmaken van iets bijzonders.